Svakoj ozbiljnoj firmi bitni su ispravni uredjaji. Najvise kvarova na rashladnim,termickim i ventilacionim uredjajima nastaje usled ne održavanja istih.Održavani uredjaji trose manje elektricne energije,nema rizika od požara i povredjivanja radnika usled neobezbedjenih i zapustenih elektro i drugih instalacija. Na prvom mestu,kod rashladnih uredjaja,bitno je da su vazdušni kondenzatori čisti i prohodni. Uglavnom se na njih ne obraca pažnja i sa početkom proleća, usled ogromnog broja takozvanih maca u vazduhu,kondenatori se zapuse a uredjaji stradaju.

Održavanje objekata

Sa nama mozete sklopiti ugovor o održavanju Vašeg objekta. Na taj način imaćete mnogo manje kvarova i troskova oko vaših uredjaja. Ne gubite vaše vreme listajući oglase u traženju majstora iz raznih struka. Sa nama ste po ugovoru sigurni u svakom trenutku. Ugovor može da bude na mesečnom nivou sa našim radom i materijalom ili samo našim radom a vašim materijlom potrebnim za ispravnost uredjaja. Ovlasćeni smo da dajemo garancije na radove i potvrde o zameni ugljenih filtera.

ZAŠTO BAŠ MI?

Briga o kupcima

Nama su na prvom mestu naši kupci i korisnici naših usluga.Pa samim tim posvećujemo veliku pažnju vašim željama.

Profesinalnost

Profesionalnost u našoj firmi je na zavidnom nivou.Uvek smo spremni za kompromise i dogovore sa našim klijentima.

Vrhunski kvalitet

Vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga kao i originalnost prilikom stvaranja istih je nesto čime se naša firma ponosi.